Dirigent


DIRIGENT


Annemieke Fictoor
(1955) is amateur dirigent en heeft een opleiding in de kunsten. Zij studeerde zowel Interieurarchitectuur als Grafische Vormgeving aan de ABK Minerva in Groningen, daarvoor enige jaren aan het Stedelijk Conservatorium (nu Prins Claus Conservatorium) in Groningen.

Annemieke is ruim 30 jaar werkzaam als zelfstandig interieurarchitect, grafisch vormgever en als kunstschilder (stillevens & landschappen). Heeft als opdrachtgevers particulieren, bedrijven, musea, overheden, project-organisaties en instellingen op het gebied van cultuur en natuur. Exposeert regelmatig met haar werk in diverse galeries, neemt deel aan diverse kunstroutes en geeft schilder- en tekenlessen.

Annemieke Fictoor dirigeert ruim dertig jaar a-capellakoren. Eerder stond zij voor het Klein-A-Capella Koor. Zij is dirigent van het Coro Sine Nomine en was ruim 10 jaar dirigent van het wijkkoor (a-capella) van het Hoornse Meer, Groningen. 

”Het is heerlijk dirigent te zijn van het Coro Sine Nomine. Het samen zingen, het instuderen, gezeten aan tafel, of bij de openbare repetities in het prachtige kerkje van Middelbert, altijd gelardeerd met de nodige humor, het is bijzonder en rijk samen te musiceren”.

www.fictoorvormgeving.nl
www.annemiekefictoor.nl
www.fictoor.nl